Beauty behandelingen

Beauty Instituut

Ons beauty instituut is gelegen in een aparte vleugel van ons complex, hierdoor kunt u zowel met als zonder sauna genieten van onze behandelingen.

In ons sfeervolle instituut kunt u terecht voor gezicht en lichaamsverzorging van top tot teen. Van een luxe Wellness behandeling tot een uitgebreide Thalgo gezicht- en/of lichaamsbehandeling. Ook is er een rijke keus aan verscheidene soorten massages, pedicure en harsbehandelingen. Wij werken met gerenommeerde merken als Thalgo, Lycon en O.P.I..

Reserveer vandaag nog een van onze heerlijke behandelingen en ervaar het genot van weldaad, comfort en ontspanning voor lichaam en geest. Ons professionele team staat voor u klaar!

Face

Gun uw huid de juiste verzorging en kom stralend voor de dag. Onze professionele schoonheidsspecialistes staan voor u klaar om u te adviseren welke Facial het beste bij uw huidtype aansluit. Naast onze verzorgende gezichtsbehandelingen welke afgestemd worden op uw huidtype bieden wij ook een ruime keuze uit Anti-Ageing behandelingen.

Eyebrows

Mooie verzorgde wenkbrauwen en/of vollere wimpers? In onze salon bieden wij de verschillende opties voor het verzorgen van uw wenkbrauwen en wimpers. Laat uw ogen spreken en nog meer tot hun recht komen!

Body

Even tijd voor uzelf met één van de sensationele Body Treatments met betoverende geuren of een Oosters Spa Ritueel welke is geïnspireerd op Ayurveda. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje in ons uitgebreide Beauty Menu.

Massage

Verwen uzelf met een heerlijke massage! Binnen ons Beauty Instituut bieden wij een diversiteit aan massages. Van ontspanningsmassages, Lomi-Lomi massage tot een krachtigemassage of een warme Hotstonemassage, er is een ruime keuze. Een massage is een heerlijke ervaring die zowel lichaam als geest ten goede komt. De combinatie van massage en een bezoek aan de sauna wordt al vele jaren als bijzonder effectief ervaren. De warmte van de sauna zorgt voor ontspanning van de spieren waardoor een massage nog effectiever is. Massage biedt een moment van ontspanning en zelfzorg.

In ons Beauty Instituut bieden wij een divers team van getalenteerde professionals, de massages worden verzorgd door zowel masseurs, masseuses als door specialistes

Pedicure

De verzorging van onze voeten wordt nog wel eens vergeten. Eigenlijk is dat jammer want de voeten zijn toch onze belangrijke dragers. Wij bieden dan ook voor de voeten een ruime keuze aan behandelingen.

Van een basis pedicure behandeling tot het lakken van de nagels of een gelcolor.

Harsen

Het harsen van bepaalde delen van het lichaam is niet altijd de leukste behandeling maar soms wel noodzakelijk. Voor het harsen van gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax maken we gebruik van Lycon Wax waardoor de kans op irritatie verkleind wordt. Lycon Wax is zacht voor de huid en zorgt daarnaast voor een glad en haarvrij resultaat.

Kijk hier voor meer informatie en of tips over harsen.